پلیس اسرائیل ادعای نفوذ هکری به سامانه‌های خود را تکذیب کرد

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱

پس از آن که گروه هکری «حنظله»، مرتبط با وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی، از نفوذ به سامانه‌های پلیس اسرائیل خبر داد، اسرائیل این ادعا را تکذیب و اعلام کرد که «هیچ طرف خارجی به سیستم‌های اطلاعاتی پلیس دسترسی نداشته است».

پلیس اسرائیل یکشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پس از بررسی‌ها در مورد ادعای هک کردن سیستم‌های پلیس، و پس از بررسی کامل، اعلام می‌کنیم که هیچ طرف خارجی به سیستم‌های اطلاعاتی پلیس دسترسی نداشته و هیچ نشانه‌ای مبنی بر وقوع هک یا درز اطلاعات از سیستم‌های پلیس وجود ندارد.»

پلیس اسرائیل افزود که «اقدامات امنیتی پیشرفته‌ای» را انجام می‌دهد و به طور مداوم برای تقویت سیستم‌های دفاعی خود با استفاده از «فناوری‌های پیشرو جهان در زمینه سایبری» تلاش می‌کند.

کمی قبل از این بیانیه پلیس اسرائیل، گروه هکری «حنظله» از نفوذ به سامانه‌های پلیس اسرائیل خبر داده و ادعا کرد که ۲.۱ ترابایت از اطلاعات حساس این نهاد را به دست آورده است.

این گروه با انتشار پیامی در کانال تلگرامی خود، نوشت که این اطلاعات شامل پرونده‌های پرسنلی، موجودی تسلیحات، پروفایل‌های پزشکی و روان‌شناختی، پرونده‌های قضایی، مجوزهای سلاح و اسناد هویتی می‌شود.

این گروه هکری همچنین افزود که ۳۵۰ هزار سند را استخراج و برای دسترسی عمومی منتشر کرده است.

پلیس اسرائیل در واکنش تاکید کرده که «استفاده و انتشار اطلاعات شخصی یا اطلاعاتی که به طور غیرقانونی به دست آمده است، نقض قانون است.»

این اولین بار نیست که حنظله ادعای نفوذ به سامانه‌های دولتی اسرائیل را مطرح می‌کند.

این گروه هکری در سال‌های اخیر حملات سایبری متعددی علیه اسرائیل انجام داده و مسئولیت چندین نفوذ مهم به سامانه‌های دولتی و امنیتی این کشور را بر عهده گرفته است.

در حملات گذشته، حنظله ادعا کرده که به سامانه‌های وزارت دفاع، شرکت‌های سایبری اسرائیلی و بانک‌های این کشور نفوذ کرده است. اما مقامات اسرائیلی این ادعاها را رد کرده یا کم‌اهمیت خوانده‌اند.

در فروردین‌ماه امسال، بررسی‌های یک شرکت امنیت سایبری نشان می‌داد جمهوری اسلامی تعداد حملات هکری خود را علیه اسرائیل، دو برابر کرده است.

بر اساس برآوردهای کارشناسان شرکت «چک‌پوینت»، گروه‌های هکری وابسته به سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات طی یک بازه کوتاه هر کدام بیش از دو هزار حمله هکری مختلف به اسرائیل انجام داده‌اند.

کالج‌های دانشگاهی و سازمان‌های دولتی اسرائیل از جمله قربانیان این حملات به شمار می‌روند.

چک‌پوینت تاکید کرد اسرائیل ۳۰ درصد بیشتر از هر کشوری در جهان هدف حمله سایبری قرار می‌گیرد.

آمارهای گردآوری شده از فعالیت هکرهای سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات حاکی از آن بود که در یک هفته حدود دو هزار و ۱۰۰ حمله مختلف از سوی عوامل هر یک از این نهادها علیه اسرائیل انجام شد.

این در حالی بود که تعداد عملیات سایبری این دو مجموعه در هفته پیش‌تر از آن، به عدد هزار رسیده بود.

خبرهای بیشتر

شنیداری