![](https://i.iranintl.com/images/rdk9umy0/production/e63b7ad06c0e2751da58726077f5ee2973ad7c96-1240x644.png?rect=60,13,841,631&w=600&h=450&q=70&auto=format)
![](https://i.iranintl.com/images/rdk9umy0/production/e63b7ad06c0e2751da58726077f5ee2973ad7c96-1240x644.png?rect=60,13,841,631&w=800&h=600&q=70&auto=format)
اکونومیست ضمن ارائه آماری از زیان ۲۰۰ میلیارد دلاری حملات حوثیها به کشتیها در دریای سرخ، به نقل از تحلیلگران نوشت که چین از این حملات سود برده و ممکن است این حملهها با وجود اعلام آتشبس میان اسرائیل و حماس، ادامه پیدا کنند.
العربیه انگلیسی، به نقل از یک دیپلمات ارشد اروپایی که نامش را اعلام نکرد، گزارش داد که دیپلماتهای اروپایی بر این باور هستند که اسرائیل در پی تحولات ماههای اخیر در خاورمیانه، تصمیم خود برای حمله به ایران را گرفته است.
۱۵ سناتور جمهوریخواه آمریکایی، طرحی را با نام «قانون انحلال گروههای نیابتی ایران» ارائه کردهاند که هدف از آن قرار دادن حوثیهای تحت حمایت جمهوری اسلامی به فهرست سازمانهای تروریستی خارجی و تضعیف تواناییهای اآنها در دریای سرخ است.
نیروهای جمهوری اسلامی در پوشش شبکه «العربیه فارسی» قصد داشتند یک تاجر اسرائیلی را فریب دهند و او را به دوبی بکشانند. این عملیات از سوی اسرائیل کشف شد.
در پی حملات تازه اسرائیل به مواضع حزبالله در لبنان، دنی دانون، سفیر این کشور در سازمان ملل متحد، گفت که حزبالله لبنان در تلاش است تا «قدرت خود را بار دیگر به دست آورد و با کمک ایران مجددا مسلح شود».
جمهوری اسلامی ایران اخیرا رزمایشی برای شبیهسازی حملات احتمالی آمریکا و اسرائیل به سه مرکز هستهای خود برگزار کرد. حمله به تاسیسات اتمی نطنز در اطراف اصفهان و نیز حمله به تاسیسات فردو در قم و تاسیسات آبسنگین اراک.
روزنامه واشینگتن پست نوشت سامانههای دفاع هوایی که سپاه پاسداران در رزمایش اخیر خود به نمایش گذاشت، در مقایسه با آنچه در حمله آبانماه اسرائیل هدف قرار گرفت، از کیفیت پایینتری برخوردار هستند.
دفتر نخستوزیری اسرائیل خبر داد در سال گذشته میلادی، ۱۸ هزار و ۳۶۵ حمله به این کشور از هفت «جبهه» انجام شد که به دنبال این حملات، ۱۳۴ نفر کشته شده و هزار و ۲۷۷ نفر دیگر زخمی شدند. این حملات از ایران، سوریه، عراق، لبنان، نوار غزه، یمن و همچنین در داخل اسرائیل انجام شده است.
عبدالباسط البحر، سخنگوی ارتش یمن، اعلام کرد جمهوری اسلامی پس از تضعیف گروههای نیابتی خود در منطقه، ارسال تسلیحات بیشتر به حوثیهای یمن را در دستور کار قرار داده است.
یک روز پس از گزارش سازمان امنیت داخلی اسرائیل درباره چهار برابر شدن جاسوسی شهروندان این کشور برای جمهوری اسلامی، پنجشنبه ۱۳ دی ماه، کیفرخواست یک شهروند به اتهام تهیه عکس از ورودی خانه بنی گانتز، وزیر دفاع پیشین اسرائیل و تاسیسات امنیتی این کشور صادر شد.
در واکنش به ادامه حملات موشکی و پهپادی حوثیهای یمن به اسرائیل، جنگندههای اسرائیلی به مناطق تحت کنترل این گروه مورد حمایت جمهوری اسلامی حمله کردند.
براساس گزارش رسانههای اسرائیل دیوید بارنیا، رئیس موساد، رهبری اسرائیل را تحت فشار قرار داده است تا بر حمله به ایران بهعنوان راهی برای جلوگیری از حملات شبهنظامیان حوثی تحت حمایت جمهوری اسلامی تمرکز کنند اما نخستوزیر و وزیردفاع اسرائیل با این پیشنهاد مخالفت کردهاند.
یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، برای نخستینبار به طور علنی اذعان کرد که اسرائیل مسئول کشتن اسماعیل هنیه در تهران بوده است. او گفت: «رهبران حوثیها را هم از بین خواهیم برد، دقیقا همانطور که اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و حسن نصرالله را در تهران، غزه، و لبنان از بین بردیم.»